Dobrodošli

Tko smo mi?

Trgovačko društvo Tersa d.o.o. započelo je s radom 1994. s osnovnom djelatnošću prerada drva Poduzetnik ing. Vlado Šakić preuzima u najam pilanu na pustari kod Josipovca te od zaostale proizvodne jedinice u nizu uspješnih poslovnih godina prerasta u respektabilnog drvnog prerađivača i proizvođača proizvoda od drveta. U njegovom poduzetničkom pothvatu pridružuje mu se brat Marijan Šakić 1995. godine. Usprkos brojnim izazovnim godinama, tvrtka razvija i povećava obujam proizvodnje kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i povećanja organskog sastava kapitala.

Poduzeće ima proizvodne pogone u Črnkovcima (na magistralnom putu 34 > Osijek > Valpovo > Donji Miholjac) u kojim je zaokružen proces proizvodnje ambalaže za voće i povrće uz dosadašnji proizvodni program rezane građe za potrebe građevinarstva.

Putem mreže poslovnih partnera proizvodi Terse d.o.o. prisutni su diljem Republike Hrvatske i na inozemnim tržištima i to u: Sloveniji, Italiji, Njemačkoj i Francuskoj.

Vodstvo tvrtke konstantno razmišlja o poboljšanju ne samo proizvoda već i vlastitog poslovanja posebno kroz prizmu očuvanja okoliša i racionalnog korištenja prirodnih resursa. Kako u drvnoj industriji postoji veliki neiskorišteni potencijal proizvodnje energije iz obnovljivih izvora energije, Tersa d.o.o., je u skladu s europskih i svjetskim standardima realizirala kogeneracijsko postrojenje za proizvodnju električne i toplinske energije iz drvne biomase te uz proizvodnju drvnog briketa potpuno usvojila kružnu ekonomiju i tako zaokružila cijeli proces u kojem od ulaska trupca do izlaska gotovog proizvoda nema nikakvog otpada.

Vizija tvrtke Tersa d.o.o. je postati prepoznato i referentno ime za proizvode više dodane vrijednosti nastale od drva, a ne na brzu i kratkotrajnu dobit što smo i dokazali u proteklih 27 godina. Tvrtka nastoji konstantnim ulaganjem u modernizaciju tehnologije i poslovanja omogućiti efikasnije i racionalnije iskorištavanje drvne sirovine te pri tome pozitivno djelovati na kvalitetu života.

Projekata
Zaposlenih
Proizvoda
Zadovoljnih klijenata

Posjetite nas!

Tersa d.o.o. trenutno zapošljava 60-ak djelatnika. Od svog osnutka tvrtka je orijentirana kontinuiranom razvoju koji je uvjetovao dosadašnje organizacijske i poslovne procese.

Kontaktirajte nas!